Novinka – kuchařka s dietou o lněném oleji

kniha_banner_big

Praktický průvodce pro přípravu zdravých pokrmů od sedminásobné kandidátky na Nobelovu cenu, dr. Johanny Budwig, jejíž výzkum metabolismu tuků a léčby přispěl značnou měrou k rozvoji moderní nutriční vědy. Tato vynikající vědkyně pro nás sestavila úžasně nápaditou kuchařku, která je praktickou příručkou pro používání tuků a lněného oleje v každodenní přípravě pokrmů.

Výzkum metabolismu tuků a léčby Dr. Budwigové přispěl značnou měrou k rozvoji moderní nutriční vědy. Tato vynikající vědkyně sestavila úžasně nápaditou kuchařku – praktickou příručku k používání tuků v denní přípravě pokrmů.

Objevte přes 500 výtečných možností pokrmů pomocí léčivé síly lněného oleje. Naučte se rozpoznávat „dobré“ a „zlé“ tuky – a jak správně denně používat tuky v kuchyni. Recepty pro mladé i mladé srdcem, recepty pro zotavující se i pro sportovce. Vybírejte nutričně přínosná jídla. Vytvářejte vzrušující a výživné dezerty pro celou rodinu.

Poznejte jak vám tvaroh a lněný olej mohou dopomoci k optimální síle a energii.

Štítky , .Záložka pro permanentní odkaz.

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tato stránka používá Akismet k omezení spamu. Podívejte se, jak vaše data z komentářů zpracováváme..