Praktický průvodce pro přípravu zdravých pokrmů od sedminásobné kandidátky na Nobelovu cenu, dr. Johanny Budwig, jejíž výzkum metabolismu tuků a léčby přispěl značnou měrou k rozvoji moderní nutriční vědy. Tato vynikající vědkyně pro nás sestavila úžasně nápaditou kuchařku, která je praktickou příručkou pro používání tuků a lněného oleje v každodenní přípravě pokrmů.
Výzkum metabolismu tuků a léčby Dr. Budwigové přispěl značnou měrou k rozvoji moderní nutriční vědy. Tato vynikající vědkyně sestavila úžasně nápaditou kuchařku – praktickou příručku k používání tuků v denní přípravě pokrmů.
Objevte přes 500 výtečných možností pokrmů pomocí léčivé síly lněného oleje. Naučte se rozpoznávat „dobré“ a „zlé“ tuky – a jak správně denně používat tuky v kuchyni. Recepty pro mladé i mladé srdcem, recepty pro zotavující se i pro sportovce. Vybírejte nutričně přínosná jídla. Vytvářejte vzrušující a výživné dezerty pro celou rodinu.
Poznejte jak vám tvaroh a lněný olej mohou dopomoci k optimální síle a energii.